Za što se koristi Multi-Gyn

Multi-Gyn je kompletna linija proizvoda za intimnu njegu. Naši proizvodi donose olakšanje u slučaju intimnih tegoba kao što su neugodan miris, svrbež, peckanje i pojačan iscjedak. Uz to, osiguravaju optimalnu intimnu higijenu.

Multi-Gyn je kompletna linija proizvoda za intimnu njegu.

Naši proizvodi donose olakšanje u slučaju intimnih tegoba kao što su neugodan miris, svrbež, peckanje i pojačan iscjedak. Uz to, osiguravaju optimalnu intimnu higijenu.

Brend Multi-Gyn 1996. godine osmislila je medicinska biologinja Annelize Goeldbloed sa suradnicima. Željela je ženama pružiti alternativu u liječenju vaginalnih tegoba uz standardnu terapiju, koja može imati izražene nuspojave i dovesti do ponovne pojave tegoba.

Mi u Multi-Gyn doista razumijemo potrebe žena koje pate od intimnih tegoba, ali i način na koji to utječe na njihove živote. Stoga im pružamo proizvode koji trenutačno olakšavaju intimne tegobe na prirodan način, bez poznatih neželjenih učinaka. Naši proizvodi temeljeni su na jedinstvenom 2QR-kompleksu (“to cure”= liječiti), koji vraća i normalizira prirodnu floru vagine.


 

Kako funkcioniraju

Multi-Gyn proizvodi obnavljaju i štite normalnu vaginalnu ravnotežu. Ako je vaginalna flora u ravnoteži, ona je prirodno zaštićena od bakterija i gljivica koje uzrokuju tegobe. Kad je ravnoteža poremećena, mogu se razviti tegobe poput svrbeža, vaginalnog iscjetka, neugodna mirisa ili suhoće.

Naši proizvodi poboljšavaju Vašu prirodnu floru i podržavaju rast korisnih bakterija, koje pomažu u zaštiti od tegoba i infekcija.Naši proizvodi

Multi-Gyn nudi kompletan asortiman proizvoda za intimnu njegu. Nudimo proizvode za liječenje i prevenciju vaginalnih tegoba, kao što su svrbež, vaginalna suhoća, pojačan iscjedak ili neugodan miris, ali i bakterijske vaginoze i infekcija kandidom.

Niste sigurni koji proizvod izabrati? Proučite naš katalog kako biste pronašli pravi proizvod za sebe!.