Kako djeluje

Multi-Gyn proizvodi se koriste u terapiji i prevenciji tegoba rodnice vraćanjem prirodne ravnoteže flore Vaše rodnice. Disbalans flore rodnice je jedan od najčešćih uzroka neugodnosti kao što su svrbež, iscjedak, suhoća rodnicei neugodan miris. Vraćanjem ravnoteže, Multi-Gyn proizvodi Vam neće samo dati direktno olakšanje nego će Vam pomoći u prevenciji svakog budućeg problema.

Učinak i posljedice

Naši proizvodi se uglavnom sastoje od prirodnih sastojaka. Jedan od glavnih sastojaka je 2QR - kompleks (“to cure” = liječiti) koji sadrži biopolimere. Ova prirodna tvar biljnoga podrijetla formira fizičku barijeru u formi gela koja sprječava kontakt patogenih bakterija s vaginalnom sluznicom čime ih neutralizira. Bakterije se potom odstranjuju s epitela prirodnim mehanizmima čišćenja sluznice. Time se podržava prirodan proces ozdravljenja i ravnoteža flore rodnice. 2QR - kompleks nema poznatih štetnih učinaka.

Terapija i prevencija

Nakon nanošenja na Vaše intimno područje, Multi-Gyn proizvod će imati direktan umirujući učinak na tegobe kao što su svrbež ili iritacija. Ukoliko imate infekciju kao što je bakterijska vaginoza ili gljivična infekcija rodnice, proizvod će Vam dati direktno olakšanje od tegoba kao i liječenje infekcije.

Proizvodi se takođe mogu koristiti u prevenciji tegoba i infekcija. Niste sigurni koji proizvod da koristite?
Probajte naš selektor proizvoda.