Kako djeluje

Multi-Gyn proizvodi se koriste u terapiji i prevenciji vaginalnih tegoba vraćanjem prirodne ravnoteže Vaše vaginalne flore. Disbalans vaginalne flore je jedan od najčešćih uzroka neugodnosti kao što su svrbež, vaginalni iscjedak, suhoća vagine i neugodan miris. Vraćanjem ravnoteže, Multi- Gyn proizvodi Vam neće samo dati direktno olakšanje nego će Vam pomoći u prevenciji svakog budućeg problema.

Učinak i posljedice

Naši proizvodi se uglavnom sastoje od prirodnih sastojaka. Jedan od glavnih sastojaka je 2QR - kompleks (“to cure” = liječiti) koji je prirodan, biljni sastojak. 2QR - kompleks neutralizira štetne bakterije i gljivice tako što sprječava njihovo vezanje za tkivo. Time se podržava prirodan proces ozdravljenja i ravnoteža vaginalne flore. 2QR - kompleks nema poznatih štetnih učinaka.

Terapija i prevencija

Nakon nanošenja na Vaše intimno područje, Multi-Gyn proizvod će imati direktan umirujući učinak na tegobe kao što su svrbež ili iritacija. Ukoliko imate infekciju kao što je bakterijska vaginoza ili vaginalna gljivična infekcija, proizvod će Vam dati direktno olakšanje od tegoba kao i liječenje infekcije.

Proizvodi se takođe mogu koristiti u prevenciji tegoba i infekcija. Niste sigurni koji proizvod da koristite?
Probajte naš selektor proizvoda.