Djelatne tvari

Jedan od naših glavnih sastojaka je 2QR kompleks („to cure“ = liječiti), patentom zaštićeni bioaktivni polisaharidi. Vjerujemo da je bolje vratiti prirodnu ravnotežu rodnice - koja Vas štiti od tegoba - nego samo liječiti simptome. Ova metoda je učinkovita, pruža trenutačno olakšanje, sprječava ponavljanje tegoba i nema poznatih neželjenih učinaka.

Što je 2QR kompleks?

2QR kompleks ima jedinstvenu sposobnost neutralizacije štetnih mikroorganizama, kao što su gljivice i loše bakterije. Može se koristiti istodobno s drugim lijekovima.

2QR - kompleks je ekstrahiran iz soka lista Aloe Barbadensis, koji je prirodan proizvod. Uzimamo gel Aloe s različitih mjesta – otoka Curacao u Karipskom moru, iz Sjedinjenih Američkih Država, Južne Afrike i dr. Ovisno o izvoru, količini sunca, kiše i vremenu berbe, boja može varirati od transparente do svijetlo ili tamno jantarne. Miris također može varirati ovisno od regiji u kojoj je ubrana Aloe Barbadensis.

Sigurnost i učinkovitost Multi-Gyn proizvoda zajamčena je bez obzira na boju gela. Molimo Vas da ne oklijevate kontaktirati nas ako imate neko pitanje ili posumnjate u kvalitetu zbog boje.

Antibiotici/Antimikotici

Antibiotici i antimikotici obično se preporučuju za terapiju tegoba rodnice i infekcija. Iako učinkovito uklanjaju infekciju rodnice, istodobno jako utječu na ostatak Vašeg organizma.

Metronidazol je antibiotik koji se često propisuje u liječenju bakterijske vaginoze. Tijekom uzimanja metronidazola korisnik može imati neugodne nuspojave poput ubrzana rada srca, osjećaja topline ili crvenilo kože, osjećaj blagog peckanja, mučninu i povraćanje.

Multi-Gyn proizvodi rade na uspostavi normalne flore rodnice, ne utječu na ostatak Vašeg organizma i nemaju poznatih neželjenih učinaka. Doznajte više o tome kako Multi-Gyn proizvodi djeluju i kakav utjecaj imaju na Vaš organizam!

Niste sigurni koji proizvod izabrati? Proučite naš katalog kako biste pronašli pravi proizvod za sebe! .