Multi-Gyn LiquiGel

Sprečava i tretira suhoću vagine

  • Trenutno smanjuje suhoću vagine i stimulira prirodno vlaženje
  • Optimizira stanje vaginalnog tkiva
  • Sprečava iritaciju i izvrstan je lubrikant
  • Prirodan je, siguran i štiti vaginalnu floru

Višestruka učinkovitost Multi-Gyn LiquiGela

Multi-Gyn LiquiGel sadrži jedinstvenu kombinaciju svojstava. Multi-Gyn LiquiGel direktno smanjuje suhoću vagine. On optimizira stanje vaginalnog tkiva i stimulira njegovo vlastito prirodno vlaženje.

Multi-Gyn LiquiGel temelji se na patentiranom 2QR-kompleksu koji na siguran i prirodan način neutralizira štetne bakterije. Stoga je također prikladan kao podrška u procesu prirodnog zacjeljivanja tkivnih oštećenja na intimnom području tijela (npr. nakon poroda ili nakon operacije). Multi-Gyn LiquiGel optimizira stanje vaginalnog tkiva, smanjuje oticanje i pomaže u sprečavanju iritacije.
Prirodne je, sigurne i blage formulacije jer se ne bazira na toksičnim tvarima ili jakim kemikalijama te stoga nema negativne nuspojave.

Ovaj jedinstveni proizvod za osobnu njegu idealan je za smanjivanje suhoće vagine koja je uzrokovana npr. spolnim odnosom, hormonalnim promjenama, lijekovima, stresom ili umetanjem tampona. Izvrstan je lubrikant te ima snažni, ublažujući učinak. Razvijen je u konzultaciji s ginekolozima, liječnicima i specijaliziranim laboratorijima.

Ovaj proizvod za osobnu njegu smanjuje suhoću vagine i uspostavlja prirodnu vlažnost. Također je izvrstan lubrikant, npr. povećava uživanje kod spolnog odnosa i olakšava umetanje tampona. Multi-Gyn LiquiGel također je prikladan za profesionalnu upotrebu kod kliničkih pregleda, npr. ginekologa i primalja. Uvjeti za očuvanje cjelovitosti i funkcioniranje mukoznih tkiva kroz povećanu staničnu hidraciju postiže se betainom. LiquiGel može se primijeniti u kombinaciji s lijekovima.

Redovita primjena LiquiGela smanjuje iritaciju i podrška je optimalnom stanju vagine. 


INTIMNA
NJEGA

 

IC-klein.jpg
     

 

   

INFORMACIJE O
PROIZVODIMA

     

mgproducts-de.jpg

 
               

 

   

MEDICINSKA
POZADINA

     

MB-klein.jpg